5 festivaler

'VI SAMLES' I VARDE - KOM OG VÆR MED!

Vi sætter fokus på, hvordan vi kan fremme demokratiet i samfundet ved at engagere os mere og på nye måder. 10. juni på Bytoften 2, Varde, kl. 11-19. Se programmet og billeder fra dagen herunder! Læs om kampagnen her.

varde_poster_visamles
varde_2

Loppemarked, kampvognsudstilling, ansigtsmaling, Varde Garden, musik fra lokale talenter og en 500 meter lang flagguirlande produceret af byens børn og ældre, der snoede sig rundt på hele pladsen.

varde_1

3000 mennesker og masser af lokalt engagement var med til at sætte et fornemt punktum for Vi samles-festivalens rejse rundt i landet.

varde_7

De almene boliger stablede i Varde en kæmpe fest på benene og gjorde fællesskab og engagement til omdrejningspunkt for en kæmpe fest. Her er Allan Werge, formand for BL - Danmarks Almene Boliger i gang med åbningstalen. 

varde_3

”Jeg synes, det er fantastisk, at man fejrer engagementet. Vi har boet her i otte år, og jeg har ikke før set noget a la det her. Så jeg tænker, det er fedt, at det også kan ske i en lille by som Varde.” 

varde_4

”Ungerne har en kæmpe fest. Det er så hyggeligt. Det er afslappende, men der sker en masse både for ungerne og os. Jeg kan godt lide, der sker noget i byen, for det samler folk. Det er særligt vigtigt i en by, som ikke er større end Varde, at vi holder sammen.”

varde_5

3000 mennesker og masser af lokalt engagement var med til at sætte et fornemt punktum for Vi samles-festivalens rejse rundt i landet. En ægte kampvogn tiltrak sig stor opmærksomhed.

Program

PROGRAM
'VI SAMLES' I VARDE

Kl. 11.00 - Velkomst på scenen ved lokalredaktør for JydskeVestkysten, Benny Baagø
Kl. 11.05 - Koncert med Popnitz
Kl. 12.10 - Åbningstale ved borgmester, Mads Sørensen og BL's formand Allan Werge
Kl. 13.15 - Rytmisk Talenthold giver koncert
Kl. 13.45 - Talk med Kim: Fra hjemløs til velkomstambassadør
Kl. 14.10 - Talk med Rasmus: Fra mobning til frivillig
Kl. 15.00 - Koncert med popgruppen Danser Med Piger
Kl. 15.45 - Fælles kagebord med underholdning fra Varde Musikskole
Kl. 16.45 - 7-kanten optræder med numre fra De 3 Musketerer
Kl. 17.15 - Talk ved Karna: Derfor er jeg frivillig og engageret
Kl. 17.40 - Burmesisk Dans: Chanthar Laam
Kl. 18.00 - Banko
Kl. 18.45 - Tak for i dag ved Benny Baagø
 
 

VI SAMLES
ROSKILDE 29. APRIL

roskilde_poster_visamles

Lørdag 29. april samles vi i Roskilde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Ringparken 44, Roskilde! Se billeder og hele programmet fra Roskilde her!

VI SAMLES
SVENDBORG 6. MAJ

svendborg_poster_visamles

Lørdag 6. maj samles vi i Svendborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Jægermarken, Jægermarken 44, i Svendborg. Se billeder og programmet fra Svendborg her!

VI SAMLES
AALBORG 13. MAJ

aalborg_poster_visamles-3

Lørdag 13. maj samles vi i Aalborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Sallingsundvej 75, Aalborg Øst! Se programmet og billeder frr Aalborg Øst her!

VI SAMLES
SILKEBORG 3. JUNI

silkeborg_poster_visamles

Lørdag 3. juni samles vi i Silkeborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Kejlstrupvej 51, Silkeborg! Se programmet og billeder fra Silkeborg her!

VI SAMLES
VARDE 10. JUNI

varde_poster_visamles

Lørdag 10. juni samles vi i Varde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Bytoften 2, Varde! Se programmet for Varde her!

DU ER INVITERET - 
KOM SOM DU ER!

Vi-samles_GIF_Test

Skal du være med?

Vi samles for at hylde engagementet, den demokratiske deltagelse og fællesskabet. Der er talks om frivilligt engagement, personlige beretninger fra byen, lokal musik, dans og teater. Du kan også møde din nabo til bankoshowet og ved byens længste kagebord. Vi slutter dagen med koncert med bandet Danser Med Piger.

Gratis koncert med Danser Med Piger - lyden af venskab!

Oplev bandet Danser Med Piger til landets folkefestivaler! Lyden af venskab og musikalsk talent. Et band bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen.

De fem medlemmer, Oskar, Daniel, Andreas, Anders og Victor, mødte hinanden, da de var blot seks år gamle og gik i børnehaveklasse på samme skole.

Du kan opleve dem på alle 5 folkefestivaler, som landets almene boliger inviterer til. Lad os samles og opleve popbraget. Det er helt gratis.


 

danser_med_piger

”Vi kunne sagtens have spillet musik hver for sig, men sammen er det bare meget sjovere.”

naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14

“ET FÆLLESSKAB FOR MIG ER, AT UNGE OG ÆLDRE KAN VÆRE SAMMEN OM ALT MULIGT, BÅDE I OG UDENFOR ENS BOLIGOMRÅDE”

Rasmus
Isbjergparken

Kopi-af-1920×1080-Hjemmeside-1
Folkefestivaler

VI SAMLES
APRIL - JUNI 2023

Over hele landet samles vi til 5 helt unikke folkefestivaler. Se hvilken by vi besøger og få mere information, på listen herunder.
margaret-polinder-6cELQlAcjbI-unsplash-2
marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12
Læs mere

Hver dag ser vi et stort engagement blandt beboerne i landets almene boligområder. Nogle hjælper med lektier i lektiecafeen eller med at sætte naboens lampe op. Nogle sørger for, at affaldet sorteres korrekt eller varetager beboernes interesser i afdelingsbestyrelsen. Andre igen tager en kop kaffe og en snak på trappen. Læs om kampagnen her!

Om Kampagnen

”Vi samles” fra BL – Danmarks Almene Boliger. Kampagnen sætter fokus på, hvordan engagement i hinanden og lokalområdet styrker hverdagsdemokratiet og fællesskabet, der hvor man bor. Det hylder vi. 

Kontakt

Christina Ove Holm
Kommunikationschef
coh@bl.dk
+45 40926709

Rikke Lønne​
Afdelingschef
ril@bl.dk
+45 33762072

BL-ViSamles-Grafik-10-1

BL - Danmarks Almene Boliger

All rights reserved © 2023