5 festivaler

'VI SAMLES' I AALBORG ØST
- KOM OG VÆR MED!

Vi sætter fokus på, hvordan vi kan fremme demokratiet i samfundet ved at engagere os mere og på nye måder. Folkefestivalen blev afholdt 13. maj på Sallingsundvej 75, Aalborg Øst, kl. 11-19, 2023 Se programmet herunder og billeder fra dagen! Læs om kampagnen her.

aalborg_poster_visamles-3
DSC00870

Vejret var i top 13. maj, 2023, i Aalborg. Beboerne kom ud fra lejlighederne i det skønne Aalborg Øst og deltog det meste af dagen. Læs en reportage hos Fagbladet Boligen her.

BL_00096

Aalborg Øst er kendt for engagement og et stærkt foreningsliv. Det blev hyldet 13. maj, 2023 på Sallingsundvej. Dagen igennem var der travlhed på pladsen, men også god plads til at slappe af og nyde solen.  

DSC00815

Over 2.500 mennesker besøgte 'Vi Samles'-festivalen i Aalborg 13. maj. 

DSC00397

"Stærke fællesskaber kan modvirke mistrivsel. At stå i relation til andre har stor betydning. Det kan være banalt, men det er bevist. Selv er jeg utroligt stolt af, at have været med til at udvikle Aalborg Øst sammen med så mange gode mennesker. Det vil jeg altid se tilbage på med stor stolthed. Det er et helt unikt område, " siger Thomas Kastrup-Larsen (S), borgmester i Aalborg. 

DSC00687

Lav Sol kendt fra X-factor med sangerne Eline, Liva og Marc optrådte også til folkefestivalen i Aalborg Øst. 

DSC00323

Den brasilianske stemning kom til Aalborg Øst, da sambaskolen Poco Loco optrådte til folkefestivalen 'Vi Samles' i Aalborg. Normalt skaber de stemning til det populære karneval i Aalborg, men 13. maj blev den udbredt på festivalpladsen i Aalborg Øst til stor begejstring for publikum. 

default

Aalborg Øst var blevet pyntet op til en lang dag med sol og fest. Over 2.500 var forbi, vurderes det. 

BL_00436

Dagen sluttede med koncert med Danser med Piger som fik de unge på dansegulvet. De hitter i maj 2023 hitlisterne med sange som 'Glemme Dig' og 'God Pige'.

BL_00265-1

Kagebordet til BL's folkefestival 'Vi Samles' i Aalborg Øst var et kæmpe hit. Over 1.000 kager blev uddelt i solen. 

DSC01019

Kender du din nabo? Tegne-workshoppen var populær og mange ville tegne deres venner, nye bekendtskaber eller bare nyde en stille stund med pen og papir.

BL_00094

Med tattoveringer, klistermærker, konkurrencer og workshops dagen igennem, et fyldt underholdningsprogram og gode samtaler var der ingen grund til at kede sig i Aalborg Øst.

DSC00730

Kim Larsen-kopien Ole Gas optrådte med en populær koncert. Ole Gas er ligesom sit idol en vaskeægte spillemand og entertainer og har optrådt med Kim Larsens musik siden 2006.

Program

PROGRAM
'VI SAMLES' I AALBORG ØST

Kl. 11.00 Grafitti-kunst starter op på Streetbanen og Street Movement!
Kl. 11.30 Officiel velkomst v. afdelingsformand Tina Ochsendorff & borgmester Thomas Kastrup & Allan Werge, formand for BL - Danmarks Almene Boliger. 
Kl. 12.00 Kreaworkshop v. Kunstens Kreativitarium (pladsen)
Kl. 12.00 Fremtidens Fællesskaber - engagerende workshop (aktivitetshuset)
Kl. 12.30 Koncert med Lav Sol og fællessang
Kl. 13.00 Byvandring med Borgerforum
Kl. 14.00 Koncert med Ole Gas!
Kl. 15.00 Byens længste kagebord (gratis!) 
Kl. 16.00 Stort bingoshow med præmier og legendariske bingo-vært Peter Skram fra SIFA TV Bingo
Kl 18.00 - Koncert med popgruppen Danser Med Piger
Oplev et hav af lokale aktører med sjov, underholdning og stærke fællesskaber på hele pladsen. Mad kan du købe hos Bogø, som serverer sandwich og sodavand, NorSoe Food Truck, Aalborg Østs frivillige med pølser, popcornmaskine og slush ice.

VI SAMLES
ROSKILDE 29. APRIL

roskilde_poster_visamles

Lørdag 29. april samles vi i Roskilde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Ringparken 44, Roskilde! Se hele programmet for Roskilde her!

VI SAMLES
SVENDBORG 6. MAJ

svendborg_poster_visamles

Lørdag 6. maj samles vi i Svendborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Jægermarken, Jægermarken 44, i Svendborg. Se programmet for Svendborg her!

VI SAMLES
AALBORG 13. MAJ

aalborg_poster_visamles-3

Lørdag 13. maj samles vi i Aalborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Sallingsundvej 75, Aalborg Øst! Se programmet for Aalborg Øst her!

VI SAMLES
SILKEBORG 3. JUNI

silkeborg_poster_visamles

Lørdag 3. juni samles vi i Silkeborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Kejlstrupvej 51, Silkeborg! Se programmet og billederne fra Silkeborg her.

VI SAMLES
VARDE 10. JUNI

varde_poster_visamles

Lørdag 10. juni samles vi i Varde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Bytoften 2, Varde! Se programmet for Varde her!

DU ER INVITERET - 
KOM SOM DU ER!

Vi-samles_GIF_Test

Skal du være med?

Vi samles for at hylde engagementet, den demokratiske deltagelse og fællesskabet. Der er talks om frivilligt engagement, personlige beretninger fra byen, lokal musik, dans og teater. Du kan også møde din nabo til bankoshowet og ved byens længste kagebord. Vi slutter dagen med koncert med bandet Danser Med Piger.

Gratis koncert med Danser Med Piger - lyden af venskab!

Oplev bandet Danser Med Piger til landets folkefestivaler! Lyden af venskab og musikalsk talent. Et band bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen.

De fem medlemmer, Oskar, Daniel, Andreas, Anders og Victor, mødte hinanden, da de var blot seks år gamle og gik i børnehaveklasse på samme skole.

Du kan opleve dem på alle 5 folkefestivaler, som landets almene boliger inviterer til. Lad os samles og opleve popbraget. Det er helt gratis.


 

danser_med_piger

”Vi kunne sagtens have spillet musik hver for sig, men sammen er det bare meget sjovere.”

naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14

“ET FÆLLESSKAB FOR MIG ER, AT UNGE OG ÆLDRE KAN VÆRE SAMMEN OM ALT MULIGT, BÅDE I OG UDENFOR ENS BOLIGOMRÅDE”

Rasmus
Isbjergparken

Kopi-af-1920×1080-Hjemmeside-1
Folkefestivaler

VI SAMLES
APRIL - JUNI 2023

Over hele landet samles vi til 5 helt unikke folkefestivaler. Se hvilken by vi besøger og få mere information, på listen herunder.
margaret-polinder-6cELQlAcjbI-unsplash-2
marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12
Læs mere

Hver dag ser vi et stort engagement blandt beboerne i landets almene boligområder. Nogle hjælper med lektier i lektiecafeen eller med at sætte naboens lampe op. Nogle sørger for, at affaldet sorteres korrekt eller varetager beboernes interesser i afdelingsbestyrelsen. Andre igen tager en kop kaffe og en snak på trappen. Læs om kampagnen her!

Om Kampagnen

”Vi samles” fra BL – Danmarks Almene Boliger. Kampagnen sætter fokus på, hvordan engagement i hinanden og lokalområdet styrker hverdagsdemokratiet og fællesskabet, der hvor man bor. Det hylder vi. 

Kontakt

Christina Ove Holm
Kommunikationschef
coh@bl.dk
+45 40926709

Rikke Lønne​
Afdelingschef
ril@bl.dk
+45 33762072

BL-ViSamles-Grafik-10-1

BL - Danmarks Almene Boliger

All rights reserved © 2023