5 festivaler

5 FEDE FOLKEFESTIVALER - KOM OG VÆR MED!

Vi sætter fokus på, hvordan vi kan fremme demokratiet i samfundet ved at engagere os mere og på nye måder.

Hver dag ser vi nye måder på, hvordan engagement tager form rundt omkring i landets almene boligområder. Det er alt fra det lokale fodboldhold, som mødes for at spille kamp, til når naboen hjælper med at sætte en lampe op. Det styrker inklusionen og fællesskabet i boligområderne til gavn for både den enkeltes såvel som vores fælles samfunds trivsel.

Landets almene boliger sætter fokus på engagement, demokratisk deltagelse og fællesskab. Og du kan være med.

Med 5 såkaldte folkefestivaler ser vi på, hvordan du og jeg kan gøre en forskel – sammen. For når vi engagerer os i hinanden og i vores lokalområde, er vi med til at styrke hverdagsdemokratiet og fællesskabet, der hvor vi bor. Se her på siden, hvad der venter dig!

Du kan besøge de fem folkefestivaler i Roskilde, Svendborg, Varde, Silkeborg og Aalborg. Vi samles for at hylde engagementet, den demokratiske deltagelse og fællesskabet og blive inspireret til mere.

Se programmet for byerne herunder! 

Se programmet for Varde 10. juni lige her!

VI SAMLES
ROSKILDE 29. APRIL

roskilde_poster_visamles

Lørdag 29. april samles vi i Roskilde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Ringparken 44, Roskilde! Se programmet og billeder fra Roskilde lige her!

VI SAMLES
SVENDBORG 6. MAJ

svendborg_poster_visamles

Lørdag 6. maj samles vi i Svendborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 i Jægermarken, Frilandsvej 43 i Svendborg. Se programmet og billeder fra Svendborg lige her!

VI SAMLES
AALBORG 13. MAJ

aalborg_poster_visamles-3

Lørdag 13. maj samles vi i Aalborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Sallingsundvej 75, Aalborg Øst! Se programmet og billeder fra Aalborg Øst lige her!

VI SAMLES
SILKEBORG 3. JUNI

silkeborg_poster_visamles

Lørdag 3. juni samles vi i Silkeborg, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Kejlstrupvej 51, Silkeborg! Se programmet og billeder fra Silkeborg her!

VI SAMLES
VARDE 10. JUNI

varde_poster_visamles

Lørdag 10. juni samles vi i Varde, hvor byens almene boliger byder velkommen til en stor folkefest. Kom og vær med fra kl. 11-19 på Bytoften 2, Varde! Se programmet for Varde her!

DU ER INVITERET - 
KOM SOM DU ER!

Vi-samles_GIF_Test

Skal du være med?

Vi samles for at hylde engagementet, den demokratiske deltagelse og fællesskabet. Der er talks om frivilligt engagement, personlige beretninger fra byen, lokal musik, dans og teater. Du kan også møde din nabo til bankoshowet og ved byens længste kagebord. Vi slutter dagen med koncert med bandet Danser Med Piger.

Gratis koncert med Danser Med Piger - lyden af venskab!

Oplev bandet Danser Med Piger til landets folkefestivaler! Lyden af venskab og musikalsk talent. Et band bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen.

De fem medlemmer, Oskar, Daniel, Andreas, Anders og Victor, mødte hinanden, da de var blot seks år gamle og gik i børnehaveklasse på samme skole.

Du kan opleve dem på alle 5 folkefestivaler, som landets almene boliger inviterer til. Lad os samles og opleve popbraget. Det er helt gratis.


 

danser_med_piger

”Vi kunne sagtens have spillet musik hver for sig, men sammen er det bare meget sjovere.”

branden-i-faelleshuset

Sammen med Nationalmuseet præsenterer vi på folkefestivalerne 'Branden i Fælleshuset'.

Nationalmuseets forskningscenter for sociale bymodeller (SUMO) bidrager til festivalerne med det oplevelsesbaserede forsknings-projekt 'Branden i Fælleshuset'. Det er bygget op omkring et rullende kulturhistorisk escape room-mysterie, der foregår i en campignvogn. Og du kan prøve det!

Escape room’et er bygget op omkring seks nedslag i kulturhistorien, hvor forskellige tiders fællesskaber og byggede miljøer er i centrum, og hvor ild som til alle tider har været en samlende og fællesskabende faktor, spiller en ganske særlig rolle.

Læs nærmere om formål og projektet hos Nationalmuseet her.

naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14naboskab-13naboskab-14

“ET FÆLLESSKAB FOR MIG ER, AT UNGE OG ÆLDRE KAN VÆRE SAMMEN OM ALT MULIGT, BÅDE I OG UDENFOR ENS BOLIGOMRÅDE”

Rasmus
Isbjergparken

Kopi-af-1920×1080-Hjemmeside-1
Folkefestivaler

VI SAMLES
APRIL - JUNI 2023

Over hele landet samles vi til 5 helt unikke folkefestivaler. Se hvilken by vi besøger og få mere information, på listen herunder.
Kopi-af-1920×1080-Hjemmeside-1
marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12marqees-13marqees-12
Om Kampagnen

”Vi samles” fra BL – Danmarks Almene Boliger. Kampagnen sætter fokus på, hvordan engagement i hinanden og lokalområdet styrker hverdagsdemokratiet og fællesskabet, der hvor man bor. Det hylder vi. 

Kontakt

Christina Ove Holm
Kommunikationschef
coh@bl.dk
+45 40926709

Rikke Lønne​
Afdelingschef
ril@bl.dk
+45 33762072

BL-ViSamles-Grafik-10-1

BL - Danmarks Almene Boliger

All rights reserved © 2023